Kalsbeek College leukste school van Nederland!

Kalsbeek College leukste school van Nederland!

Misschien heb jij al gekozen voor een middelbare school. Vond je die keuze moeilijk? Waar heb jij op gelet?

Veel leerlingen kijken naar de sfeer op een school en of het wel gezellig is. Er wordt zelfs een wedstrijd georganiseerd die de sfeer test op scholen door heel Nederland.

Het Kalsbeek College in Woerden mag zich dit jaar de leukste school van Nederland noemen, deze school won de Schoolaward! Het Kalsbeek deed mee aan de wedstrijd van Radio 538. DJ Barry Paf ging langs de school met een check-out team en werd verrast door de super enthousiaste leerlingen.

Dagmar (16) gaf haar school op, omdat ze de leraren heel leuk vindt en er worden veel uitjes georganiseerd. Ook wordt er niet gepest op school en hoort iedereen erbij. Dat is heel belangrijk voor de sfeer, vertelde Dagmar. Kijk naar het filmpje om te zien hoe het tijdens de check-out eraan toeging op het Kalsbeek!