Check welke schooltas bij jou past!

Check welke schooltas bij jou past!

Op de middelbare school wil je het straks helemaal gaan maken. Ferdinand, Boo, Carlijn en Judith gaven je al tips. Check hier welke tas echt bij jou past!De handige tas: de handige tas is een rugtas waar lekker veel boeken in kunnen. Want die moet je straks elke dag meeslepen. Hij is waterdicht en gaat je hele schoolcarrière mee. Er zijn een paar bekende rugtassen die aan al deze eisen voldoen. De eastpak, tassen van O’neill en Dakine-tassen. Misschien vind je nog wel een andere rugtas. Dat is geen probleem volgens de brugklassers in onze uitzending.

De mooie tas: vooral meiden kiezen hun tassen soms op uiterlijk. Schoudertassen zijn hip en eigenlijk kan alles dat je in tijdschriften ziet. In schoudertassen kunnen best veel boeken, maar ze dragen iets minder fijn dan een stevige rugtas.

De laptoptas: misschien ga jij wel naar een school waar je je eigen laptop hebt. In een laptoptas past dat goed. Deze tassen zijn heel smal, maar beschermen je computer wel.