Zou jij een continurooster willen?

Zou jij een continurooster willen?

In de uitzending zag je een school met een continurooster. Heeft jouw school al zo een rooster? Of zou jij zo een rooster willen? Laat het ons weten in de reacties en stem op de Polls op de volgende pagina!

Vroeger ging vrijwel iedereen in de middag naar huis om zijn of haar boterham te eten en buiten te spelen. Daarna moesten zij weer twee uurtjes terug naar school. Maar veel scholen hebben tegenwoordig een ander rooster: een continurooster. Dat betekent dat je ’s middags niet meer naar huis gaat maar je boterham op school eet tijdens een korte pauze. Dat heeft zo zijn voordelen en nadelen? Je bent al rond twee uur uit, maar moet wel je boterham in de klas eten. Je zit langer achter elkaar op school en kan meer doen, maar je moet je ook langer concentreren. Welk rooster heb jij op school?

Welk rooster heb jij op school?

View Results

Laden ... Laden ...

 

Welk rooster vind jij het best?