Oma weet raad: pik van brandnetels

Oma weet raad: pik van brandnetels

Oma weet raad: in deze rubriek van Noon geeft oma Will handige, ouderwetse tips voor alledaagse problemen. In de uitzendingen heb je al een aantal afleveringen gezien, maar oma Will heeft nog veel meer tips. Daarom geven we je hier nog wat extra tips. Dit keer in Oma weet raad: kaarsvet.

Je bent aan het wandelen door het park en ineens voel je iets prikken. Na het prikken begint het meteen te jeuken en je krijgt rode bulten. De kans is groot dat je in een brandnetel bent gaan staan. Wat vervelend! Op internet staan veel tips om van de jeuk af te komen, maar werken die wel echt? Gelukkig heeft oma Will een simpele, effectieve tip die zeker werkt. Kijk je mee?

Wil je alle tips van oma Will bekijken? Kijk dan naar de playlist van Oma weet raad op YouTube. Klik hier om er direct naartoe te gaan.