Oma weet raad: tip voor droge lippen

Oma weet raad: tip voor droge lippen

Oma weet raad: in deze rubriek van Noon geeft oma Will handige, ouderwetse tips voor alledaagse problemen. In de uitzendingen heb je al een aantal afleveringen gezien, maar oma Will heeft nog veel meer tips. Daarom geven we je hier nog wat extra tips. Dit keer in Oma weet raad: kaarsvet.

Velletjes, scheurtjes en wondjes. Het kan heel vervelend zijn om droge lippen te hebben. Droge lippen kun je niet helemaal voorkomen, maar het helpt wel om niet met je tong langs je lippen te likken: door het speeksel in je mond drogen ze dan nog meer uit. Maar wat kun je nou doen als je al droge, schrale lippen hebt? Oma Will heeft een handige tip, om ervoor te zorgen dat je lippen weer superzacht worden. Kijk je mee?

Wil je alle tips van oma Will bekijken? Kijk dan naar de playlist van Oma weet raad op YouTube. Klik hier om er direct naartoe te gaan.