Oma weet raad: kaarsvet in je kleren

Oma weet raad: kaarsvet in je kleren

Oma weet raad: in deze rubriek van Noon geeft oma Will handige, ouderwetse tips voor alledaagse problemen. In de uitzendingen heb je al een aantal afleveringen gezien, maar oma Will heeft nog veel meer tips. Daarom geven we je hier nog wat extra tips. Dit keer in Oma weet raad: kaarsvet.

Je kent het wel: je steekt een paar kaarsen aan. Het ziet er hartstikke gezellig uit, maar als je ze uitblaast komt er kaarsvet op je kleren. Met je nagels of een mes krijg je dat er niet uit, maar gelukkig is daar oma Will. Zij heeft een handige tip om makkelijk en snel dat vervelende kaarsvet uit je kleren te krijgen. Probleem opgelost.

Wil je alle tips van oma Will bekijken? Kijk dan naar de playlist van Oma weet raad op YouTube. Klik hier om er direct naartoe te gaan.