Oma weet raad: kauwgom in je haar

Oma weet raad: kauwgom in je haar

Oma weet raad: in deze rubriek van Noon geeft oma Will handige, ouderwetse tips voor alledaagse problemen. In de uitzendingen heb je al een aantal afleveringen gezien, maar oma Will heeft nog veel meer tips. Daarom geven we je hier nog wat extra tips. Dit keer in Oma weet raad: kaarsvet.

Je hebt het misschien zelf wel eens gehad: kauwgom in je haar. Misschien had je ruzie met je broertje of zusje en kwam het expres in je haar terecht. Meestal komt kauwgom per ongeluk in je haar terecht, omdat je bijvoorbeeld een grote bel probeert te blazen, maar de kauwgom in je gezicht en je haar kapot knapt. Kan gebeuren. Maar kauwgom krijg je niet zo makkelijk uit je haar. Gelukkig heeft oma Will handige tips om de plakkerige kauwgom snel uit je haar te krijgen. 

Wil je alle tips van oma Will bekijken? Kijk dan naar de playlist van Oma weet raad op YouTube. Klik hier om er direct naartoe te gaan.