Oma weet raad: kauwgom in je kleren

Oma weet raad: kauwgom in je kleren

Oma weet raad: in deze rubriek van Noon geeft oma Will handige, ouderwetse tips voor alledaagse problemen. In de uitzendingen heb je al een aantal afleveringen gezien, maar oma Will heeft nog veel meer tips. Daarom geven we je hier nog wat extra tips. Dit keer in Oma weet raad: kaarsvet.

Kauwgom is lekker. Je kunt het kauwen om je beter te concentreren, een frisse adem te krijgen of om bellen mee te blazen. Maar soms als je met je kauwgom zit te spelen, valt hij uit je mond, of misschien uit de mond van een vriend van je. Bah! Kauwgom in je kleren. Het is niet zo makkelijk om kauwgom weer uit je kleren te krijgen. Wat nu? Geen nood! Oma weet raad. Oma Will heeft weer een handige tip voor je om ervoor te zorgen dat je kleren er als nieuw uitzien. Bedankt oma!

 

Wil je alle tips van oma Will bekijken? Kijk dan naar de playlist van Oma weet raad op YouTube. Klik hier om er direct naartoe te gaan.