Oma weet raad: vlekken in je kleren

Oma weet raad: vlekken in je kleren

Oma weet raad: in deze rubriek van Noon geeft oma Will handige, ouderwetse tips voor alledaagse problemen. In de uitzendingen heb je al een aantal afleveringen gezien, maar oma Will heeft nog veel meer tips. Daarom geven we je hier nog wat extra tips. Dit keer in Oma weet raad: kaarsvet.

Je kunt er niet altijd iets aan doen: vlekken in je kleren. De meeste vlekken gaan er in de wasmachine wel weer uit, maar sommige vlekken zijn maar moeilijk uit je kleren te krijgen. De enige oplossing is dan om ze weg te gooien. Of toch niet? Oma Will heeft een handige tip om zelfs de meest vieze vlekken uit je kleding te krijgen. Nooit meer kleren weggooien dus! Kijk je mee?

Wil je alle tips van oma Will bekijken? Kijk dan naar de playlist van Oma weet raad op YouTube. Klik hier om er direct naartoe te gaan.