De Raad van Kinderen

De Raad van Kinderen

De Raad van Kinderen geeft grote bedrijven advies, maar welke? Naast de NS worden er meerdere grote bedrijven benaderd. Hier zie je drie grote bedrijven, waar de Raad van Kinderen advies aan mag geven.

 

1. Nike

Jawel, De Raad van Kinderen mag zelfs Nike, de gigantisch grote schoenenproducent advies geven. Het Europese hoofdkwartier van Nike zit namelijk in Hilversum. Ze mochten Nike advies geven over zaken als hoe Nike een gezondere levensstijl bij de klanten promoot.

 

 

2. De ANWB

Als je autopech hebt, dan bel je de ANWB, maar wat als de ANWB het niet meer weet? Dan vragen ze het aan de Raad van Kinderen. Die hebben ondertussen al zes dilemma’s voor de ANWB besproken.

 

3. CELTH

celth

 

CEL-watte?! CELTH is een van de grootste touristenorganisaties in Nederland, en ook zij krijgen advies van de Raad van Kinderen. CELTH is zo trots, dat ze het advies van de kinderen zelfs openbaar op de website hebben gezet. De Raad vertelde dat ze een app konden maken, waarin vakantiegangers konden kiezen uit leuke activiteiten in de buurt; terwijl zij ook nog op de hoogte gesteld worden van de duurzaamheid van die activiteiten.