Testteam checkt kermisattracties

Testteam checkt kermisattracties

Deze zomer zijn er weer ontzettend veel kermissen in Nederland. En als je naar de kermis gaat, wat is dan jouw lievelingsattractie? Het testteam Jay, Stan en Marit zocht het voor je uit.

 

In dit filmpje zie je De Bank, de Octopus en de Tower (vrije val) voorbijkomen, maar er is natuurlijk nog veeeeel meer te doen op een kermis. Dit zijn bijvoorbeeld nog meer vette kermisattracties:

  • Het reuzenrad. Wie kent ‘m niet? Je zit lekker ontspannen in de bakje en kan op je gemak van het uitzicht genieten.
  • Het spookhuis. Lekker griezelen. Je loopt of rijdt een huis door, maar hebt geen idee wat je allemaal te wachten staat. Niet voor mensen die snel bang zijn of snel schrikken. Maar ’t is gelukkig wel wat minder eng dat het spookhuis waar de jongens van StukTV naartoe zijn gegaan. Brrrr.

 

 

  • Een fun house of cakewalk. Deze attractie is meestal gebouwd als een soort huis, waarin de bezoekers een bepaalde route af moeten leggen. Er zijn altijd verschillende hindernissen te vinden, zoals snelle lopende banden waar je overheen moet lopen, bewegende trappen en trillende vloeren.
  • De botsauto’s. Ook wel een bekende op de meeste kermissen. Lekker rondrijden en ondertussen proberen zoveel mogelijk andere auto’s te rammen. Voordeel: je hebt er gelukkig geen rijbewijs voor nodig!

Naast deze attracties kun je natuurlijk nog veel meer doen op een kermis, zoals blikgooien, prijzen winnen in de schiettent en genieten van een heerlijk suikerspin. Klik hier voor een overzicht van de kermissen in de provincie Utrecht.