Thursday Gurlsday: In bad met taart en cupcakes!

Vind jij het ook zo heerlijk om af en toe lekker uitgebreid in bad te gaan? Met de schattige taartjes, cupcakes en muffins van The Beauty Bakery wordt dit nu nog leuker! 

Na een stressvolle dag is er niets lekkerder dan genieten van een warm bad. Je favo magazine erbij, een drankje binnen handbereik en ontspannen maar. De  leuke badspulletjes van The Beauty Bakery maken het badderen nu nog leuker. De body scrubs, badzout en lotions zijn namelijk allemaal gemaakt in de vorm van taartjes! Zeg nou zelf, daar krijg je toch bijna trek van?!

Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de verjaardag van je BFF? Of heb je zelf wel een cadeautje verdiend? Dan vind je op de site van The Beauty Bakery zeker iets dat bij jou of je vriendin past. En de keuze is enorm! Ga voor een Blueberry Bath Muffin, een Coco Couture Cupcake zeepje of een Sparkling Pink Cream Cake! Ze zijn allemaal even leuk, dus duik dat bad in en genieten maar!

1Bath Cupcake Chocolate Diva TheBeautyBakery1 Bath Cream Cake Rose Royale TheBeautyBakery Bath Whoopie Pie Strawberry Sprinkles  TheBeautyBakery Lemon Bath Muffin TheBeautyBakery Sunday Cream Cone Rose Sherbet TheBeautyBakerySugared Strawberries Soap Pie 1 TheBeautyBakery