Moppentappen over poep

In de laatste aflevering van NOON zag je een filmpje over poep. Iets waar we niet graag over praten, maar wel graag moppen over tappen. Hieronder vind je een aantal goede moppen over poep!

1.

Twee jongetjes, Pudding en Gisteren, liepen door het bos. Plots zei Pudding: “Ik moet naar de WC.” Gisteren zei: “Ga maar in het bos.” Toen kwam er een agent aan. Pudding deed snel zijn petje op de drol en de agent vroeg: “Wat zit er onder dat petje?” “Ehhh, een jong vogeltje, meneer”, zei Gisteren. “Laat eens kijken”, zei de agent en hij greep zo in de drol. Pudding en Gisteren gingen er natuurlijk meteen vandoor, maar de agent wist waar ze woonden en klopte op de deur. Hun moeder deed open. Nadat de agent alles had uitgelegd vroeg de moeder: “Was het Pudding?” “Nee,” antwoordde de agent. “Het was poep.” “Was het Gisteren?”, vroeg moeder. “Nee,” zei de agent. “Het was vandaag.” Moeder sloot de deur en zei tegen hem: “Sorry agent, dan heeft u hier verder niks te zoeken…”

2.

Er zitten twee onderbroeken in de wasmachine. Zegt de een tegen de ander: “Wil je op vakantie?” Zegt de ander: “Nee, ik ben al bruin genoeg.”

3.

Man komt bij de dokter. “Dokter ik heb een probleem. Ik moet elke morgen exact om 07.30 uur poepen.” “Nou,” zegt de dokter, “ik zie daar niet echt een probleem in. Er komen hier zat mensen die NIET kunnen poepen, die hebben wel een probleem. Maar elke dag op hetzelfde tijdstip kunnen poepen dat is echt prima hoor.” “Ja!” zegt de man. “Maar ik word elke dag pas om 08.00 uur wakker…”

Tags:
, , , , ,