Heel Utrecht Bakt!

Hou jij ook zo van bakken? Doe dan mee aan de bakwedstrijd Heel Utrecht Bakt. De wedstrijd is aanstaande zondag 1 juni en wordt gehouden omdat de stad Utrecht dan al 892 jaar stadsrechten heeft! Lees snel verder voor meer informatie en hoe jij je kan opgeven!

Utrecht is jarig en daar hoort natuurlijk een taart bij. En die kan jij bakken!

Hoe doe je mee?
Voorronde
In iedere wijk is een ‘Heel Utrecht bakt’-locatie waar ’s morgens de voorronde is. Je taart wordt daar beoordeeld door een locale jury. De winnende taarten per categorie, per wijk gaan naar de finale op bij het Domplein.

Finale
De wijkwinnaars komen bij het Domplein bij elkaar. Daar wordt vanaf 16.00 uur door een deskundige jury de Stadsdag taart van het jaar gekozen en vindt de prijsuitreiking plaats.

Meedoen? Opgeven kan hier!

 

 

Tags:
, ,