De favo’s van dj Pieter Gabriel

Pepijn Maat (9) uit Soest, ook wel bekend als DJ Pieter Gabriel, kiest voor ieder optreden nieuwe muziek uit. Dat is belangrijk, omdat hij nog moet doorbreken. DJ Pieter Gabriel: “Muziek hoeft niet hard te zijn, maar het moet lekker klinken”.

De jonge talentvolle dj heeft genoeg ambitie en hoopt ooit tussen de grote namen, zoals Armin van Buuren, DJ Tiesto of DJ Hardwell te staan. Draaien is alles voor hem en deze nummers vindt hij het leukst.

Mystica van Blasterjaxx vindt Pepijn leuk vanwege het snelle ritme.

Animals van Martin Garrix hoort hij liever als hij in een club moet draaien.

En ook Flute van Thomas Newson mag absoluut niet vergeten worden.

Pepijn Maat hoopt dat zijn gekozen nummers in de smaak vallen. Volgend jaar gaat hij zijn eigen nummers mixen. Dat leert hij op de Pioneer dj-school in Amersfoort. Wil jij dat nou ook, meld je dan nu aan.

Aanmeldbuttonsite