Zo stuur je jouw foto van hondenpoep!

De PvdA in Baarn is de hondenpoep in het dorp zat. Om een einde aan het hondenpoep-probleem te maken, roept de politieke partij mensen op om een foto van hondenpoep te maken en die naar de partij te sturen. Hier staat hoe je dat doet. 

Het kan op drie manieren: via Twitter, Facebook of mail. Via Twitter moet je een tweet plaatsen met de hashtag #baarnpoepvrij. Bekijk hier andere tweets met die hashtag.

Op Facebook kan je een foto van hondenpoep posten op deze pagina. Tot slot kun je de foto’s ook nog mailen naar baarnpoepvrij@pvdabaarn.nl. Belangrijk: zet wel neer waar en wanneer je de drol hebt gevonden.

Mailbox

Het loopt overigens nog niet echt storm met de hondenpoep-foto’s. Op Facebook en Twitter zijn nog maar vijf foto’s van andere mensen dan de PvdA’ers. Op de mail is het iets drukker, daar zijn twintig foto’s binnen gekomen. ‘Onze mailbox crashte door alle hondenpoepfoto’s,’ zei PvdA’er Anne Slingerland.

Kijk hier de televisieuitzending over hondenpoep in Baarn terug.