Autisport voor bijzondere kinderen

In uitzending 12 zag je hoe Djilan vertelde over Autisport. Een sport opgericht voor kinderen met autisme en kinderen die niet zo goed mee kunnen sporten bij gewone sportverenigingen. Je kunt dan voetballen, trefballen, hockeyen, basketballen, touwklimmen en nog veel meer!

Misschien merk je wel eens dat het niet zo lekker gaat of dat je snel afgeleid bent tijdens sporten. Dan is dit misschien iets voor jou. Er bestaat geen winnen of verliezen. Nu is er nog een groep voor 7 t/m 12 jaar, maar als er veel aanmeldingen komen gaat er ook binnenkort een groep van ouder starten!

Autisport wordt gegeven in school De Evenaar.
Locatie:Dasseweide 1 te Nieuwegein
Wanneer: Iedere dinsdag (behalve met schoolvakanties) 16.30 – 17.30 uur

Begeleiding: door 2 leuke sportleraren
Kosten: 78,- euro per 12 lessen (omgerekend 6,50 per les)
Contact/aanmelden: Ingrid Beukman / Mike Lubberts

Wil jij erop? mail of bel dan naar
Mail:autisport@gmail.com
Telefoon:06-55758997