Spelen in het Domstad Jeugdorkest

Het Domstad Jeugd Orkest in Utrecht bestaat uit drie orkesten. Het JUNIOR Orkest het JEUGD Orkest en het JONG Orkest. In de uitzending zag je het JONG Orkest. Speel jij een instrument en lijkt het jouw ook wel leuk om mee te spelen? lees verder.

Als je bij het orkest wilt moet je auditie doen en al een paar jaar een instrument bespelen. Elk half jaar worden er audities gehouden. (Meestal rond de zomervakantie en rond de kerstvakantie). Als je je wilt aanmelden voor een auditie kan dat via het online aanmeldingsformulier.

Weet je nog niet zeker of je auditie wil doen, dan kun je eerst een of twee keer mee repeteren om te zien of het DJO iets voor jou is. Mail dan naar de orkestcoördinator: orkestcoordinator@domstadjeugdorkest.nl
Klik hier om naar de site van het jeugdorkest te gaan.

Hieronder kun je horen hoe goed zij al zijn!