Achter de schermen bij het goochelen

In aflevering 4 van NOON heb jij kunnen zien hoe Rishi zijn beste goocheltricks vertoonde. Wil jij ook een paar trucs leren om aan je vrienden te laten zien? Hierbij geven we je een aantal sites en youtubekanalen waar jij trucs kan leren.

1. Goochelen.nl

Via de youtubepagina van goochelen.nl kan je trucs met kaarten, balletjes, bankbiljetten en dobbelstenen vinden. Op deze pagina kan je allemaal kleine tricks vinden waarmee je een beginnend goochelaar kunt worden!

2. Street Magic

upload_streetmagic_1409311872

Je kent de mannen van Street Magic misschien wel. Met hun programma Street Magic op zapp laten ze kinderen verbazen met verschillende trucs. Wil jij ze ook leren? Op hun website leggen ze de meeste van de trucs wel uit.

3. Grote magie trucs revealed.

Wil je je aan de grote trucs wagen? Via dit youtubekanaal kan je vinden hoe grote trucs aan je uitgelegd worden. Als jij de kleine trucs ondertussen wel kent leert deze pagina je hoe de nieuwe Hans Klok kan worden. Let wel op, het wordt aan je uitgelegd in het Engels!