Jong & beroemd

Lieke liet in NOON 8 zien hoe het is om een echte musicalster te zijn. Ze is pas 11, maar staat toch al vaak in theater’s. Ze is niet de enige die al vroeg begon met werken aan haar carrier. Deze volgende sterren begonnen ook al heel jong!

De Canadese Justin Bieber begon al met drummen en gitaar spelen toen hij nog maar een kleuter was. Toen hij 12 jaar was en YouTube-filmpjes ging maken, ging het opens heel snel. Op zijn 14e werd hij ontdekt en mocht een contract tekenen bij een groot platenmaatschappij. Inmiddels zwijmelen miljoenen meisjes weg bij zijn optredens.

Miley Cyrus mocht op haar 14e de rol van Hannah Montana gaan spelen bij Nickelodeon. Deze serie was (en is nog steeds) niet alleen te bekijken in Nederland, maar over de hele wereld was Miley te zien. Dat viel op en ze kreeg al snel contracten aangeboden bij platenmaatschappijen. Single’s, album’s en concerten volgden en inmiddels is die oude Hannah Montana wereldberoemd.

Ariane Grande kreeg toen ze 13 was een grote rol in een musical. Dat was niet zomaar een musical, maar een musical van het beroemde Broadwaytheater in New York. Sindsdien acteer en zingt ze de sterren van de hemel. Je kan haar kennen van liedjes als Problem en Last Time.