Vette hockeytrucs

In uitzending 11 van NOON zie je Roos, die graag wil hockeyen maar al drie jaar op de wachtlijst staat bij verschillende hockeyclubs. Gelukkig heeft ze na de opname bericht gekregen dat ze na de zomer lid mag worden bij Kampong! In de uitzending zie je dat Roos toch hockeytraining krijgt, bij de hockeyschool Hockeyplezier. Daar leert ze de beginselen van de sport en vooral, de naam zegt het al, lol te hebben in het spelletje! Maar daar kan ze geen wedstrijden spelen, nu ze lid is geworden bij Kampong kan ze na de zomer wel lekker wedstrijden gaan spelen! Bij Hockeyplezier heeft ze dus leren hockeyen en een hoop trucjes geleerd, wij hebben een aantal vette hockeytrucs voor je op een rijtje gezet!

Truc 1

Truc 2

Truc 3

NOON TV ging dus op bezoek bij Roos en Hockeyplezier in uitzending 11. En die kan je hier terug kijken!