NOON Try Out #Experiment6: ruzie maken op straat

In de Try Out van aflevering 6 gingen Tijmen en Charlotte ruzie maken op straat. Want wat bleek? Charlotte heeft de broodjes pindakaas van Tijmen opgegeten. 

https://www.youtube.com/watch?v=f_MwgRTpKmY

Wat vinden Tijmen en Charlotte zelf van het experiment?

Charlotte: “Ik vond het leuk om te doen! Normaal heb ik eigenlijk amper ruzie en al helemaal niet in het openbaar, dus dit was een grappige ervaring. Soms moest ik wel hard mijn best doen om niet in de lach te schieten, haha. Het viel mij op dat niemand er wat van zei, maar ik voelde wel dat er naar ons gekeken werd.”

Tijmen: “Ik vond het ook heel leuk om te doen. Het grappige was dat heel veel mensen bleven staan om nog even goed te horen waar het over ging. En ja, ze hoorde het goed, het ging over een broodje pindakaas. Dat maakte het zó grappig. Charlotte wist ook niet meer wat ze moest zeggen op een gegeven moment. Daardoor werd het ook echt een nutteloze discussie, haha.”