Jong musicaltalent steelt show in de Bodyguard

De twaalfjarige Zaki heeft wekelijks wel een hele bijzondere avond. Hij speelt namelijk in de musical de Bodyguard. De jonge ster is een echt podiumbeest en geniet van elke minuut op het grote toneel in de Jaarbeurs. Hij speelt de rol van Fletcher, dit is de zoon van superster Rachel Marron. Zij moeten beschermt worden door een bodyguard, want ze hebben een stalker. Dit vinden niet alleen Fletcher en zijn moeder heel eng, maar ook het publiek leeft met de twee mee.

Zaki danst al zijn hele leven. Maar het zingen en acteren is sinds het spelen in de musical een nieuwe hobby. Dit was best even wennen. Toch zie je het meteen als hij het podium opwandelt, hij is een groot talent. De hele zaal joelt en schreeuwt uit volle borst voor deze Fletcher.

En dat dansen bij Zaki echt in zijn bloed zit, dat zie je hier: