The Hall of Fame

Bij een hall of fame denk je misschien wel aan een hal met foto’s van beroemde mensen (ja duh..). Maar een hal vol met mooie graffiti werken? Waarschijnlijk niet! Een Hall of Fame is in de graffitiwereld een plek waar je wél graffiti mag spuiten. Check de kaart waar het allemaal in Utrecht mag!

Ondanks dat dit een plek is waar je met spuitbussen los mag gaan, zijn er regels. Je mag niet zomaar overal kladderen. Het is de bedoeling dat de allermooiste werken blijven “hangen”. Maar wat zijn de regels dan?

-Geen tags (snel gemaakte graffiti naam) over een piece (een stuk) zetten. Je mag wél een piece over een tag zetten.

-Als je net met graffiti spuiten begint en nog van alles aan het proberen bent, ben je een toy. Als toy mag je niet over het werk van een ervaren graffiteur heen.

-Je mag niet zomaar over een piece heen spuiten. Dit mag alleen als hij er al lang staat of jij denkt dat je het beter kan.