Verliefd op iemand uit je klas? Dit is waarom.

Ben je verliefd? Dan is de kans groot dat je verliefd bent op een klasgenoot. De reden hiervan is eigenlijk heel simpel.

Elkaar vaak zien

Er zijn verschillende redenen waarom je verliefd op iemand wordt. Vaak word je verliefd op iemand die je vaak ziet. Je klasgenoten zie je bijna elke dag en dus is het helemaal niet zo raar dat je verliefd op dat ene leuke meisje of die ene leuke jongen uit je klas.

Aardig gevonden worden

Ook word je eerder verliefd op iemand die jou aardig vindt. Iedereen vindt het fijn om aardig gevonden te worden en als iemand jou aardig vindt, is de kans groter dat je verliefd op diegene wordt.

Dezelfde interesses hebben

De derde reden dat je verliefd op iemand wordt, is dat jullie op elkaar lijken. Ken je de uitspraak ‘tegenpolen trekken elkaar aan’? Dat is dus niet waar.  Tegenpolen, mensen die veel van elkaar verschillen, lijken niet zo snel verliefd op elkaar te worden. Maar hebben jullie juist dezelfde interesses, dan word je eerder verliefd op elkaar.

Dus, heb jij nou iemand in de klas zitten die jou aardig vindt en houden jullie ook nog eens van dezelfde dingen? Dan kan dat best weleens een mooi liefdesverhaal worden.